News Stiri externe

Kate del Castillo a facut posibila intalnirea lui Sean Penn cu El Chapo

Scris de Christian Stan

Cea mai faimoasa actrita mexicana de telenovele, Kate del Castillo, a fost cea care a intermediat intalnirea de taina dintre Sean Penn si El Chapo, cel care conduce cel mai mare cartel de droguri din lume. Se pare ca intre Kate si El Chapo s-a legat o relatie de prietenie inca din anul 2012.

kate del castillo sean penn

Kate del Castillo a facut posibila intalnirea dintre Sean Penn si El Chapo

Intalnirea de taina dintre Sean Penn si El Chapo, din care a rezultat un articol detaliat despre viata infractorului publicat in revista Rolling Stones, nu ar fi fost posibila fara actrita mexicana Kate del Castillo. 

Se pare ca intre Kate si El Chapo s-a legat o relatie de prietenie inca din anul 2012, dupa ce actrita a scris pe Twitter ca mai degraba are incredere il El Chapo decat in Guvernul mexican, care este corupt in totalitate. El Chapo a gasit de cuviinta sa-i trimita actritei flori, iar ulterior cei doi au devenit apropiati.

kate 2

Kate del Castillo

„Mr. Chapo, nu ar fi mai bine sa incepi sa faci trafic cu dragoste? Cu tratamente pentru boli, cu mancare pentru copiii flamanzi, cu alcool in caminele pentru batrani, pentru ca acestia sa nu mai isi petreaca toata ziua intrebandu-se cum au ajuns acolo. Cum ar fi sa faci trafic cu politicieni corupti in locul femeilor si al copiilor care ajung ulterior sclavi? De ce nu arzi toate bordelurile in care femeile valoreaza mai putin decat un pachet de tigari. Fara oferta nu exista nici cerere. Haide, Don. Vei fii astfel eroul eroilor. Tu stii cum sa faci asta. Viata este o afecere si singurul lucru care se schimba este marfa. Nu esti de acord”, a scris actrita atunci pe Twitter.

Actrita, in varsta de 43 de ani,  l-a cunoscut pe Sean Penn in timpul unei vizite a lui in Mexic, iar astfel au ajuns si la discutiile unui film despre viata lui El Chapo. Pentru ca seful cartelului de droguri vrea sa-si vada viata ecranizata intr-un film sau un serial de televiziune american a acceptat astfel propunerea lui Kate de a se intalni pe ascuns cu Sean Penn si a realiza un interviu.

 

Scrie un comentariu