News Style Radar

Style Radar! Karlie Kloss si Daft Punk, pictorial inedit in paginile revistei Vogue!

Scris de Administrator

Supermodelul de origine americana Karlie Kloss si membrii ineditului duo Daft Punk si-au unit fortele cu scopul de a realiza un pictorial futurist pentru cel mai nou numar al revistei Vogue.

karlie-klos-daft-punk1

Ca supermodel nu este deloc straina de ideea de high fashion, iar in prezent Karlie Kloss a facut echipa cu membrii trupei Daft Punk pentru a prezenta o colectie futurista de tinute de seara.

karlie-klos-daft-punk

Modelul de origine americana arata absolut fantastic in sedinta foto realizata pe strazile New York-ului pentru revista Vogue.

karlie-klos-daft-punk2

Incadrata perfect de Thomas Bangalter si Guy-Manuel de Homem-Christo, membrii trupei Daft Punk, Karlie a afisat o rochie eleganta de culoare crem si o tunsoare iendita.

karlie-klos-daft-punk3

De asemenea, supermodelul a mai purtat si un costum elegant de culoare mov cu imprimeu floral la care a adaugat o capa de balna alba.

karlie-klos-daft-punk4

In contrast cu Karlie, cei doi artisti au purtat nelipsitele casti space age devenite deja un trademark Daft Punk si costume smart “accesorizate” cu maini de robot.

karlie-klos-daft-punk5

Cel mai nou numar al revistei Vogue este deja disponibil pe piata atat in varianta print, cat si in varianta digitala pentru tablete si smartphone-uri.

karlie-klos-daft-punk6

Scrie un comentariu