ADPM Coffee Break

Pisica Choupette duce o viata de huzur! N-o sa-ti vina sa crezi cum o rasfata Karl Lagerfeld!

Scris de Administrator

Deja celebra pisica birmaneza a designer-ului Karl Lagerfeld, pe numele ei Choupette, duce o viata de lux la care unii oameni nici nu ar indrazni vreodata sa viseze! Iata cum o rasfata faimosul ei stapan!

choupette-1

Pisica birmaneza a celebrului designer Karl Lagerfeld, Choupette, duce o viata de lux, fiind catalogata drept cea mai rasfatata felina din lume. Are pana si o carte biografica, intitulata „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”. Iata in continuare doar cateva dintre lucrurile de care ea beneficiaza si care ar putea cu usurinta starni invidia oricui!

Citeste si: INEDIT! Karl Lagerfeld vrea sa se casatoreasca… cu pisica lui!

choupette-2

Simpaticul animalut nu merge nicaieri fara Francoise si Marjorie, cele doua femei care sunt angajate special pentru a-si satisface, in orice moment, toate poftele!

Choupette are propriul sau bodyguard!

Dispune de un medic veterinar personal care ii face periodic vizite la domiciliu pentru a-i verifica in amanunt starea de sanatate.

Citeste si: Pisica lui Karl Lagerfeld duce viata de lux! Are un iPad!

Zboara intotdeauna cu avionul privat si este purtata in genti special create pentru ea de brand-uri precum Goyard sau Louis Vuitton!

choupette-3

Mananca preparate din cele mai fine facutedin ingrediente intotdeauna proaspete, de cea mai inalta calitate, dupa retete concepute special de chefi parizieni. Uneori, este rasfata cu caviar!

Are peste 39.000 de followeri pe Twitter, iar post-urile sale sunt intotdeauna preluate de site-urile de high fashion.

choupette-4

Mananca doar din recipiente de argint si intotdeauna pe masa, nicicodata pe podea!

Isi petrece iernile in Monte Carlo si verile in Provence. In rest, calatoreste in jurul lumii.

choupette-5

Fotografiile ei apar adesea in reviste high fashion, precum Harper’s Bazaar sau Vogue. Si chiar daca realizeaza sedinte foto impreuna cu modele, ea este intotdeauna starul!

O intreaga colectie Chanel a fost inspirata de culoarea albastru safir a ochilor ei.

Scrie un comentariu