Stiri Interne Video

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, s-a lansat în muzică. Cum sună cea mai nouă piesă!

Scris de Ana Kozma

Îl cunoaștem pe Mihai Gâdea ca om de televiziune, dar este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa privată, de familie. Acum Karina, fiica lui Mihai Gâdea, s-a lansat în muzică. Iată cum sună cea mai nouă piesă!

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, s-a lansat în muzică. Cum sună cea mai nouă piesă!

Pe Mihai Gâdea îl cunoaște toată lumea. Este una dintre cele mai apreciate personalități tv din România. Când vine însă vorba despre viața sa privată, nu mulți știu detalii. Asta deoarece omul de televiziune a fost mereu discret în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K: (@k.sworld)

Fiica lui Mihai Gâdea se numește Karina și are 19 ani. Este o tânără frumoasă și talentată ce cochetează de ani buni cu muzica. Recent, Karina a lansat o piesă nouă și un videoclip. Peste 25.000 de vizualizări a strâns pe YouTube în mai puțin de o zi de la lansare.

Karina studiază în Italia, la Florența. Pentru că nu doar muzica este pasiunea ei, ci și moda. Tânăra a fost acceptată la PoliModa, un celebru institut fashion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K: (@k.sworld)

Soția omului de televiziune poartă numele de Agatha Kundri. Este de profesie sociolog. Pasionată de sport, practică triatlonul (înot, ciclism și atletism). De asemenea, deține o grădiniță cu program afterschool. Mihai Gâdea și Aghata Kundri sunt căsătoriți de 20 de ani.

Cum arata sotia si fiica lui Mihai Gadea

Scrie un comentariu