Stiri externe

Kanye West și Irina Shayk s-au despărțit

Scris de Ana Kozma

După divorțul de Kim Kardashian, Kanye West părea că și-a regăsit destul de repede fericirea în brațele supermodelului Irina Shayk. Povestea lor de dragoste nu a durat însă prea mult, iar presa internațională le anunță despărțirea.

Kanye West și Irina Shayk s-au despărțit

Kanye West și Irina Shayk s-au despărțit după o relație de două luni. Cei doi au fost pentru prima oară văzuți împreună în luna iunie. De ziua lui Kanye West, au petrecut în Provence, Franța. Ambii după câte o despărțire , rapperul și supermodelul păreau că se înțeleg de minune.

Apropiații lor spuneau că relația nu este una serioasă. Că se simt bine împreună, dar mențin un aer relaxat în povestea lor. Fără prea multe obligații.

„Kanye e foarte ocupat, iar timpul liber îl petrece cu copiii. Ăsta e focusul lui acum. Nu are timp de o relație. Cu toate astea, Irina i se pare super. Rămân în relații de amiciție”, a declarat o altă sursă pentru presa internațională.

Kaye West și Kim Kardashian și-au anunțat public despărțirea la începutul acestui an. Cei doi au ales să rămână în relații bune de dragul celor 4 copii pe care îi au împreună.

Și Irina Shayk este mămică. Ea are o fetiță rezultată din relația cu celebrul actor Bradley Cooper.

Kanye West și Irina Shayk, primele poze împreună. Noul cuplu de la Hollywood!

Scrie un comentariu