Stiri externe

Kanye West și Irina Shayk, primele poze împreună. Noul cuplu de la Hollywood!

Scris de Ana Kozma

După despărțirea de Kim Kardashian, soarele a revenit pe strada lui Kanye West. Rapper-ul pare că a redescoperit fiorii dragostei alături de supermodelul Irina Shayk. Fostul soț al lui Kim Kardashian și fosta iubită a lui Bradley Cooper formează cel mai nou cuplu de la Hollywood!

Kanye West și Irina Shayk, primele poze împreună. Noul cuplu de la Hollywood!

Surpriză! Kanye West și Irina Shayk formează cel mai nou și mai hot cuplu de la Hollywood. Conform presei internaționale, relația lor datează deja de câteva luni bune. Apropiații au dezvăluit pentru TMZ că, încă din luna martie, rapper-ul face naveta la New York pentru a petrece timp cu frumoasa Irina.

„Kanye și Irina se cunosc de mulți ani grație industriei fashion. Au reluat însă legătura printr-un grup de prieteni comuni. S-au întâlnit într-o seară la New York, iar chimia dintre ei a apărut instant. Relația e una foarte casual. Kanye a spus că nu își dorește nimic serios, dar că îi place vibe-ul Irinei”, au povestit sursele.

Recent, cei doi chiar s-au bucurat de o vacanță împreună în Franța. Kanye West și Irina Shayk au fost surprinși de paparazzi pe aeroportul din New Jersey, la revenirea din escapada romantică. Vacanța a coincis cu ziua de naștere a rapper-ului, care a împlinit 44 de ani zilele trecute.

Conform DailyMail, cei doi au stat în regiunea Provence, cazați la hotelul de lux Villa La Coste.

Divorț de 2,2 miliarde de dolari între Kim Kardashian și Kanye West! Începe lupta pentru avere!

Scrie un comentariu