News

Incredibil! Aceasta pereche de pantofi sport, in serie limitata, creata de Kanye West, se vinde cu 80.000 de dolari!

Scris de Christian Stan

Kanye West va lansa pentru NIKE o serie limitata de pantofi sport, iar cativa norocosi si-au cumparat deja pantofii la pre-sale. Asa cum era de asteptat, pantofii se vand acum pe site-urile de licitatie on-line, la sume fabuloase. Sunt unele persoane care sunt dispuse sa plateasca 80.000 de dolari pentru a purta aceiasi pantofi sport ca si Kanye West.

Colaborarea dintre Kanye West si Nike se anunta a fi una de exceptie, iar pantofii sport Air Yeezy 2, in serie limitata, vor ajunge in magazine abia sambata.

In fata marilor magazine Nike din Statele Unite au inceput sa se formeze cozi inca de miercuri, insa sunt o serie de norocosi care au reusit sa-si cumpere acesti pantofi la pre-sale. Pantofii sport desenati de Kanye West se vor gasi in anumite magazine Nike din intreaga lume la pretul de 245 de dolari.

Asa cum era de asteptat, cei care si-au cumparat deja pantofii la pre-sale ii vand acum on-line la preturi incredibile. O pereche de pantofi a fost scoasa la licitatie, iar pretul a ajuns la 80.000 de dolari.

Scrie un comentariu