Stiri externe Video

A avut cel mai ciudat discurs de la MTV VMA! Kanye West vrea sa devina presedintele SUA in 2020!

Scris de Administrator

Kanye West a avut de departe cel mai inedit discurs de la MTV VMA 2015, facand un anunt cat se poate de surprinzator: isi doreste ca, in anul 2020, sa devina presedintele Statelor Unite!

kanye-west-mtv-vma1

Kanye West s-a numarat printre celebritatile prezente seara trecuta la MTV VMA si a reusit sa se evidentieze prin cel mai inedit discurs al serii. Mai exact, faimosul rapper a anuntat public, pe scena VMA, ca va candida la presedentia SUA in anul 2020.

kanye-west-mtv-vma2

Anuntul lui Kanye West vine la aproape 10 ani dupa ce rapperul l-a atacat public pe presedintele George Bush in timpul unei emisiuni tv.

Pe data de 2 septembrie 2005, Kanye West a luat parte la un teledon ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor Uraganului Katrina, moment in care a surprins pe toata lumea spunand ca lui George Bush nu ii pasa de oamenii de culoare.

Intr-un interviu dat 5 ani mai tarziu, Kanye West a declarat ca acela a fost un moment in care emotiile sale au luat-o razna si ca in astfel de clipe oamenii nu aleg intotdeauna cuvintele potrivite.

kanye-west-mtv-vma3

In anul 2013, Kanye West a surprins din nou, de data aceasta cu o serie de comentarii referitoare la Barack Obama si evrei.

kanye-west-mtv-vma4

„Obama nu are legaturile potrivite. Oamenii de culoare nu au legaturi la acelasi nivel cu evreii. Noi nu suntem evrei. Nu avem familii cu atatia bani”, a spus el.

Cea mai faimoasa aparitie a lui Kanye West la MTV VMA a fost in urma cu 6 ani, atunci cand rapperul a urcat neinvitat pe scena, pe cand Taylor Swift primea trofeul „Best Female Video Award”, insistand ca Beyonce ar merita acest premiu.

kanye-west-mtv-vma5

La finalul discursrului sau, Kanye West a dezvaluit audientei ca s-a decis sa candideze la presedentie in anul 2020.

kanye-west-mtv-vma6

Scrie un comentariu