Stiri externe Video

Kanye West, criză de plâns în public: “Apoape că mi-am ucis fiica!”

Scris de Ana Kozma

Deși nu și-a depus candidatura la timp, Kanye West nu renunță la intenția de a deveni Președintele SUA. Ba mai mult decât atât, a susținut deja un miting electoral în cadrul căruia a făcut, printre lacrimi, dezvăluiri șocante!

Kanye West, criză de plâns în public: “Apoape că mi-am ucis fiica!”

Kanye West și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale chiar pe 4 iulie, de Ziua Americii. Părea apoi însă că a renunțat la această idee, mai ales că nu și-a depus candidatura la timp. Dar se pare că rappper-ul nu renunță la visul de a-i lua locul lui Donald Trump la Casa Albă.

Zilele trecute, Kanye West a susținut și primul său miting electoral. În Carolina de Sud, artistul le-a vorbit oamenilor și a făcut o serie de dezvăluiri șocante. A atins subiecte precum dependența de dorguri, religia, avorturile, armele și comunitatea LGBTQ+.

A existat un moment când Kanye a început să plângă în fața oamenilor. Le povestea oamenilor despre faptul că soția sa ar fi vrut să facă avort când a aflat de prima sarcină. Rapper-ul susține că a primit un mesaj de la divinitate, a pus punct planurilor neortodoxe ale soției și astfel a venit pe lume micuța North West.

„Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că soția mea m-a sunat ţipând şi plângând că este însărcinată. Și pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Mă aflam în Paris când ecranul televizorului s-a făcut alb-negru și Dumnezeu mi-a transmis astfel un mesaj: „ Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta”. Mi-am sunat soția și i-am spus că trebuie să avem acest copil”, a povestit Kanye West.

Kanye West s-a răzgândit: nu mai vrea să fie președintele SUA!

Scrie un comentariu