Stiri externe

Kanye West vrea sa construiasca Catedrala Kardashian! O vrea mai impunatoare decat Sagrada Familia!

Scris de Christian Stan

Kanye West se crede Dumnezeu si vrea acum o catedrala pentru clanul Kardashian si rudele apropiate. Fascinat de Sagrada Familia, opera de capatai a lui Antonio Gaudi, Kanye isi doreste o catedrala in acelasi stil, insa si mai spectaculoasa.

kim-kardashian-and-kanye-west-la-sagrada-familia

The National Enquirer precizeaza ca urmatorul mare proiect de pe lista lui Kanye West consta in construirea unei Catedrale pentru clanul Kardashian. Kanye considera ca toate Bisericile din lumea aceasta nu sunt indeajuns si isi doreste un loc sacru, dedicat doar familiei sale.

„Isi doreste un loc intim, acolo unde sa aiba loc casatoriile, botezurile si inmormantarile din familie. Asa a ajuns la ideea unei Catedrale”, declara un apropiat pentru tabloidul american.

Cantaretul nu isi doreste orice Catedrala, ci una care sa rivalizeze in detalii cu Sagrada Familia, opera lui Antonio Gaudi. Singurul inconvenient ar fi ca Sagrada Familia se construieste inca din anul 1882 si va fi terminata dupa 2020.

„Kanye a vizitat de cateva ori pana acum Biserica si a fost fascinat de fiecare data. Vrea ceva similar pentru familia lui. El vede acest locas de cult ca un monument pentru el insusi si pentru Kim, care va deveni peste ani landmark. El spune ca toata lumea va dori sa-l vada, la fel ca semnul cu Hollywood sau Empire State Building”, continua apropiatul rapperului.

Kanye va include in Catedrala o capela pentru regretata lui mama, Donda, care era extrem de religioasa. Catedrala este prevazuta cu vitralii cu fetele familiei sale. In loc de ingeri, pe vitralii pot fi vazute chipurile lui Kanye, Kim, North dar si ale tuturor celor din clanul Kardashian.

Scrie un comentariu