Stiri externe

Kanye West candidează la alegerile prezindențiale din SUA. Este susținut de Elon Musk

Scris de Ana Kozma

Este oare posibil ca în viitorul apropiat să o vedem pe Kim Kardashian în postura de Prima Doamnă a Statelor Unite? Ei bine, Kanye West tocmai și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din SUA. Și este suținut în acest demers de nimeni altul decât Elon Musk!

Kanye West candidează la alegerile prezindențiale din SUA. Este susținut de Elon Musk

Dacă până acum era un susținător vocal al lui Donald Trump, Kanye West este acum pregătit să-l înfrunte la alegeri pe actualul Președinte al SUA. În acest weekend, celebrul rapper a aruncat bomba pe Twitter! Candidează la prezidențiale!

„Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»”, a scris el pe Twitter.

Și se pare că, în acest demers, Kanye West nu are doar susținerea soției sale, Kim Kardashian. Unul dintre cei mai puternici oameni din Statele Unite, Elon Musk, și-a declarat public susținerea față de Kanye West. „Ai susținerea mea completă!”, a scris acesta pe Twitter.

Visându-se deja probabil în postura de Prima Doamnă, Kim Kardashian îi este alături 100% soțului ei. Vedeta a repostat mesajul acestuia pe contul ei de Twitter, împreună cu un emoji cu steagul American.

Cei mai bine platiti artisti in anul 2020. Cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande?

Scrie un comentariu