Stiri externe

Kanye West a ajuns de urgenta la spital! Iata ce a patit rapper-ul!

Scris de Administrator

Aflat in Australia cu ocazia unor concerte, Kanye West a ajuns ieri dupa-amiaza de urgenta la spital, acolo unde medicii i-au facut un RMN. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta celebrul rapper!

kanye-west-spital-australia

Rapper-ul Kanye West, sotul lui Kim Kardashian, are probleme de sanatate. Se pare ca, miercuri seara, acesta a fost dus de urgenta la spital, cu doar cateva ore inainte de a urca pe scena concertului pe care l-a sustinut la Melbourne. Conform publicatiei „Woman’s Day”, artistul in varsta de 37 de ani a fost transportat la spital in jurul orei 14:00, iar acolo i s-a facut de urgenta un RMN.

Citeste si: Kanye West vrea sa construiasca Catedrala Kardashian! O vrea mai impunatoare decat Sagrada Familia! 

O martora de la fata locului a spus ca, la intrarea in spital, Kanye West era insotit de o armata de bodyguarzi si incerca sa isi ascunda chipul pentru a nu fi recunoscut. Aceeasi martora a declarat faptul ca medicii se temeau ca rapper-ul ar putea prezenta convulsii.

kanye-west-spital-australia1

Aceeasi martora, care se afla la spital impreuna cu fiica ei, ce la randul ei trebuia sa faca un RMN, a dezvaluit faptul ca echipa de bodyguarzi a lui Kanye West a dat-o afara din cabinet inainte de a fi consultata.

O alta sursa a declarat pentru E! Online ca rapper-ul a mers la spital ca o forma de precautie si ca nu a avut probleme grave de sanatate, ci doar o migrena.

Kanye West a parasit spitalul aproximativ doua ore mai tarziu, iar seara a sustinut un concert de zile mari in Melbourne.

Scrie un comentariu