ADPM Health Evenimente Stiri Interne

Cum poti ajunge sa faci sport ca si Kim Kardashian alaturi de Kinga Sebestyen

Scris de Administrator

Iata cum poti descoperi, alaturi de Kinga Sebestyen, tainele Kangoo Jumps, sportul care a cucerit milioane de oameni din intreaga lume, inclusiv pe celebra Kim Kardashian!

Kinga-SebestyenKJ

Renumita antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, le ofera tuturor sansa de a invata tainele acestui sport care a cucerit milioane de oameni de pe toate meridianele.

Kinga va organiza editia din acest an a Festivalului International de Kangoo Jumps, la Sofia, in Bulgaria.

In cadrul evenimentului, ce se va derula intre 23 si 27 septembrie, vor avea loc seminarii si workshopuri tinute de specialisti din peste 15 tari, precum si clase de Kangoo Jumps conduse de instructori renumiti, la care vor participa peste 600 de persoane din toata lumea.

kj-festival

Kangoo Jumps este sportul care arde grasimile in timp record, modeleaza musculatura intregului corp si mareste rezistenta la efort.

Zeci de romani s-au inscris deja pentru a participa la acest eveniment. Pentru a fi parte din Festivalul International de Kangoo Jumps, atat ca instructor, cat si ca pasionat de miscare, este necesara inscrierea pe www.kjfestival.com.

Kinga-Sebestyen3

Kinga Sebestyen va tine, in cadrul evenimentului, o sesiune de Kangoo Jumps pe ritmuri de heavy metal.

Festivalul International de Kangoo Jumps a fost organizat, in 2013, la Bucuresti, iar anul trecut, la Miami.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Kinga-Sebestyen-3

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

In plus, este autoarea unuia dintre cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, precum si in mai multe tari europene, ajungand sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Scrie un comentariu