Stiri Interne

Kanal D, pe locul doi in topul audientelor! La ce s-au uitat romanii aseara la tv

Scris de Administrator

Postul de televiziune Kanal D a fost aseara pe locul doi in topul audientelor, iar asta deoarece un numar impresionant de romani a ales sa urmareasca serialul „Un destin la rascruce”.

kanal-d-serial1

Un destin la rascruce”, serial difuzat, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a plasat statia pe locul doi in topul televiziunilor, marti, 1 septembrie, in intervalul 20:00 -22:30.

kanal-d-serial12

Astfel, Kanal D a inregistrat, in intervalul mai sus mentionat, 3,5% Rating si 9,1 cota de piata, pe targetul National, si 3,8% Rating si 9,7 Share, pe targetul All Urban. 654.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara Kanal D in intervalul 20:00 – 22:30, minutul de aur, inregistrat la 22:13, adunand in fata micilor ecrane aproape un milion de telespectatori (930.000).

kanal-d-serial13Serialul „Un destin la rascruce” a cucerit publicul din Romania explorand cu profunzime caile complicate ale dragostei si viata cu toate contradictiile ei. Productia, difuzata la Kanal D in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, spune povestea tinerei Neriman (Neslihan Atagul), care traieste intr-un cartier sarac de la periferia Istanbulului, captiva unui stil de viata previzibil si conventional.

Scrie un comentariu