Stiri Interne

Kanal D a batut in audiente Pro Tv si Antena 1 cu Exatlon

Scris de Alexandru Manea

Confruntarile de la „Exatlon” au plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, tinand in fata televizoarelor milioane de telespectatori din intreaga tara. Kanal D a depasit cu mult chiar si premiera reality show-urilor de la Pro TV si Antena 1, Ma-nsoara mama si Asia Express.

Kanal D a batut in audiente Pro Tv si Antena 1 cu Exatlon

Kanal D este aproape in fiecare seara, de cateva saptamani incoace, lider de audienta, multumita reality show-ului Exatlon. Chiar si aseara, cand avea o concurenta acerba, programul filmat in Republica Dominicana a fost pe primul loc.

Kanal D s-a situat pe primul loc la nivelul publicului Comercial, cu 8,9% Rating si 20,7% cota de piata, aceeasi pozitie a ocupat-o statia si pe targetul National, cu 11% Rating si 21,6% cota de piata. Locul 1 i-a revenit Kanal D si la nivelul publicului de la orase, cu 8,6% Rating si 17,1% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Minutul de aur, inregistrat la 22:06, a tinut in fata micilor ecrane 2.527.000 de telespectatori. In acel moment, adrenalina era la cote maxime, avea loc duelul dramatic dintre Ernesto si Stefan, care a culminat cu victoria lui Ernesto si transformarea scorului in 4 la 1, in favoarea Mexicului. Stefan a pierdut la o fractiune de secunda. Desi echipa Mexicului a castigat competitia de aseara cu 10 la 5 in fata echipei Romaniei, Razboinicii si Faimosii au luptat pana in ultima clipa cu demnitate, au pierdut de multe ori la limita, diferenta de scor fiind facuta la secunda.

“Exatlon” este pe locul doi in topul cautarilor pe Internet

In acelasi interval orar, Pro TV difuza prima editie a reality show-ului “Ma insoara mama”, iar Antena 1 prima editie “Asia Express”.

 

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

2 Comentarii

Scrie un comentariu