Carusel Stiri Interne

Ea este noua Alexandra Stan?

Scris de Alexandru Manea

Alexandra Stan a fost inlocuita pe lista prioritatilor fostului ei impresar si iubit, Marcel Prodan, cu o solista din Ucraina, Kaiia. Se speculeaza ca ar fi vorba chiar de o relatie de iubire intre cei doi.

alexandra-stan-kaiia-marcel-prodan

Alexandra Stan a rupt orice colaborare cu fostul ei iubit si impresar Marcel Prodan pe care l-a dat in judecata pentru santaj in urma altercatiei violente de acum patru luni.

In timp ce artista incearca sa isi repuna cariera pe roate, Prodan inca gestioneaza contul ei de Facebook, pagina care a ajuns sa aiba peste 3 milioane de fani.

In plus, Marcel Prodan are acum o alta prioritate. Este vorba de o artista din Ucraina, Kaiia, pe care o manageriaza si pe care spera sa o duca pe culmile succesului.

Kaiia este invitata in concerte in mai multe tari din Europa, iar recent, probabil la recomandarea managerului ei roman, a militat impotriva exploatarii Rosiei Montane.

Mai exact, a postat o fotografie e Facebook cu mesajul: „Don’t turn Rosia Muntana into Chernobyl” (n.r. „Nu transformati Rosia Montana intr-un nou Cernobal”).

Unii fani s-au aratat deranjati de acest mesaj: „Nu e ok sa iei o problema de siguranta nationala si sa o transformi in campania ta publicitara. e cam anii 90 strategia asta”, i-a transmis unul dintre acestia.

Alexandra sustine prevenirea criminalitatii

In timp ce Marcel Prodan isi vede in continuare de activitatea de management, Alexandra Stan sustine o campanie de prevenire a criminalitatii initiata de Politia Romana, dorind sa le impartaseasca celorlalti din propria experienta nefericita.

„M-am alaturat intr-o campanie sociala. As vrea sa impart aceasta experienta si cu alte persoane. Acum sunt pregatita sa spun stop si sa vorbesc in numele meu”, a spus ea.

Scrie un comentariu