Stiri externe

Fiica de 12 ani a lui Cindy Crawford, copia fidela a supermodelului!

Scris de Administrator

La doar 12 ani, Kaia, fiica supermodelului Cindy Crawford, ii seamnana din ce in ce mai bine faimoasei sale mame. Serile trecute, cele doua au fost surprinse de paparazzi in Santa Monica, dupa ce au luat cina impreuna, iar imaginile vorbesc de la sine: Cindy si Kaia seamana ca doua picaturi de apa!

kaia-cindy-crawford

Kaia a calcat deja pe urmele celebrei sale mame, Cindy Crawford, tanara aparand, pe cand avea doar 10 ani, intr-o campanie fashion a brand-ului Versace. Acum, la 12 ani, Kaia incepe deja sa semene din ce in ce mai bine cu faimoasa ei mama.

Serile trecute, cele doua au fost surpinse dupa o cina pe care au luat-o impreuna la restaurantul cu specific italian Giorgio Baldi din Santa Monica, purtand outfit-uri cat se poate de asemanatoare.

kaia-cindy-crawford2

Cindy arata fabulos intr-o pereche de pantaloni negri, un tricou gri si botine peep toe, in vreme ce fiica ei a optat pentru o fusta mini de culoare neagra, un top cu cu dungulite negre si bocanci cu tinte. Ambele si-au lasat parul liber si au purtat machiaje naturale, semanand ca doua picaturi de apa.

kaia-cindy-crawford1

Dupa ce Kaia a aparut in campania Versace, in urma cu doi ani, supermodelul Cindy Crawford a anuntat ca pune pauza in cariera de model a fiicei sale, pe motiv ca este mult prea tanara pentru a urma o cariera in modeling, astfel ca va trebui sa astepte pana va implini 17 ani.

Scrie un comentariu