News

Exclusiv! K1, Ro-Mania, HoRa si Etno au strans 5 tone de alimente pentru sinistratii din Vrancea

Scris de Administrator

In urma actriunii initiate de Radu Fornea, avandu-i alaturi pe membrii trupelor K1 , Ro-Mania , HoRa si Etno carora li s-a alaturat si omul de afaceri Gabi Buftea s-au strans cinci tone de alimente pentru sinistratii din satele Vrancei greu incercati de zapezile cazute in ultimele saptamani.

Initiativa a facut parte dintr-o actiune mai larga pornita alaturi de membrii Asociatiei ProStraja condusa de Emil Parau, de Gabi Lungu,  city managerul municipiului Lupeni si de Ionut Dragotesc, reprezentantul Mondo Tv din Petrosani , actiune sugestiv intitulata „Impreuna topim zapezile”.

Actiunea a reusit sa mobilizeze peste 80 de persoane din Valea Jiului , 21 de autovehicule de teren , 4 snowmobile , 1 camion de mare tonaj si nu mai putin de 30 de tone de alimente daruite de locuitorii Vaii Jiului .

Cu ajutorul reprezentantilor CJ Vrancea s-au identificat comunele si satele aferente care aveau nevoie imediata de ajutor si s-a reusit distributia ajutoarelor in locuri practic imposibil de ajuns pe sosea.

Au fost ajutate urmatoarele comune si sate precum Straoane , Urechesti , Cotesti , Gugesti, Chiojdeni, Dumbraveni , Sihlea , Dumitresti, Bordesti, Candesti, Vintilesti, Jitea si Vintileasca.

Radu Fornea ne-a declarat ca ceea ce a vazut cu ochii lui acolo a intrecut orice imaginatie:

„Au fost zone unde nici masinile 4X4 performante si nici macar snow-mobilele nu au mai putut trece si asta datorita inaltimii stratului de zapada care in unele locuri depasea 4 metri.

Singurii care s-au aventurat mai departe in sate despre care nu se mai stia nimic de mai bine de 2 saptamanii au fost curajosii salvamontisti hunedoreni cu schiurile de tura”, ne-a declarat Radu Fornea, liderul trupei K1.

Scrie un comentariu