Stiri externe

Justin Timberlake este din nou tată! Naștere după o sarcină ținută secret!

Scris de Ana Kozma

Căsnicia lor nu a fost ocolită de scandaluri și speculații cu privire la un posibil divorț. Iată însă că lucrurile merg extrem de bine între Justin Timberlake și Jessica Biel. Cei doi tocmai au devenit pentru a doua oară părinți, după o sarcină ținută în secret!

Justin Timberlake este din nou tată! Naștere după o sarcină ținută secret!

Au trecut abia câteva luni de la momentul în care Justin Timberlake a fost acuzat de infidelitate. Iar căsnicia lui cu Jessica Biel a fost pusă sub semnul întrebării. Iată însă că lucrurile merg strună între cei doi. Dovadă stă chiar faptul că au devenit recent pentru a doua oară părinți. În cel mai mare secret!

Daily Mail a anunțat ieri că Jessica Biel a născut în urmă cu câteva zile. Asta în ciuda faptului că nimeni nici măcar nu știa că este însărcinată. Cu excepția apropiaților, bineînțeles. Mama actriței, Kimberly Conroe Biel, este cea care a dezvăluit că are un nou nepot. Un băiețel minunat și perfect sănătos.

Justin Timberlake și Jessica Biel se iubesc din anul 2007, iar din 2012 au devenit soț și soție. Cei doi mai au un băiețel, în vârstă de 5 ani, micuțul Silas Randall.

Justin Timberlake, reactie pe Instagram dupa ce a fost acuzat de infidelitate!

Scrie un comentariu