News Stiri externe Video

PREMIERA MONDIALA! Justin Timberlake canta la Eurovision!

Scris de Christian Stan

Este pentru prima data in istoria concursului Eurovision cand un star de renume mondial, care nu este inscris in competitie, va urca pe scena pentru a canta o piesa. Justin Timberlake este invitatul special al editiei Eurovision de la Stockholm si va canta, in premiera, noua lui piesa „Can’t Stop The Feeling”.

Justin-Timberlake

„Este o oportunitate fantastica si suntem foarte incantati ca Justin Timberlake va canta noua lui piesa in cadrul concursului Eurovision. Acest lucru este cu atat mai special cu cat piesa este scrisa si produsa in colaborare cu muzicienii suedezi Max Martin si Schellback”, declara Sven Stojanovic, Producator General al Eurovision Song Contest. Cantaretul american va deschide, cel mai probabil, finala de sambata seara a competitiei.

O alta premiera a acestei editii este ca finala de sambata a concursului Eurovision se va transmite pentru prima data si in Statele Unite.

Maine seara incepe Eurovision. Prima semifinala va fi transmisa de la Stockholm in toata lumea. Din pacate Romania nu participa la editia din acest an, dupa ce a fost eliminata din pricina datoriilor TVR catre EBU. Click AICI pentru a vedea cine concureaza maine seara.

Scrie un comentariu