News

Adevarul despre „presupusa” despartire dintre Justin Theroux si Jennifer Aniston!

Scris de Christian Stan

In urma cu putin timp au aparut zvonuri care dadeau drept sigura despartirea dintre Justin Theroux si Jennifer Aniston, insa iata ca acestea nu se confirma. Cei doi au fost vazuti impreuna, sambata trecuta, in Los Angeles, iar relatia lor merge cum nu e poate mai bine. Iata de unde au pornit speculatiile despre anularea casatoriei…

o-JENNIFER-ANISTON-570

Justin Theroux si Jennifer Aniston nu s-au despartit, asa cum presa intreaga specula in urma cu cateva saptamani. S-a precizat atunci ca cei doi nu s-au putut intelege asupra locului in care vor locui.  Daca lui Jennifer ii place la Los Angeles, Justin Theroux considera nenatural sa traiasca undeva unde nu exista anotimpuri si este cald tot timpul anului. Prin urmare, s-a scris ca Justin prefera sa se intoarca la New York, metropola unde acesta a locuit pana cand a inceput relatia lui cu Jen.

In ultimele saptamani, Justin Theroux s-a aflat la New York unde era implicat in filmarile la o noua pelicula, asta in vreme ce Jennifer Aniston a ramas la Los Angeles pentru a superviza lucrarile de renovare a vilei ei. Se pare ca locuinta ei din Beverly Hills a suferit transformari majore, pe care actrita le-a coordonat la fata locului.

Sambata trecuta, Jennifer Aniston si Justin Theroux si-au facut aparitia, tinandu-se de mana, la Los Angeles. Planurile de nunta inca sunt in picioare, iar Justin si Jennifer vor locui amandoi in vila din Beverly Hills a actritei.

Jennifer si Justin Theroux si-au inceput relatia in anul 2011, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la pelicula „Wonderlust”.

Scrie un comentariu