News

Scandal! La doar 17 ani, Justin Bieber este tatal unui baiat rezultat in urma unui contact sexual de 30 de secunde!

Scris de Christian Stan

Mariah Yeater, o tanara de 20 de ani, apare pe coperta revistei „Star” si pretinde ca fiul ei, Tristyn Anthony Markhouse Yeater, nascut pe 6 iulie, este rezultatul unei aventuri cu Justin Bieber. Se pare ca Mariah a fost prima partenera sexuala a lui Bieber, iar totul a durat mai putin de 30 de secunde.

Idolul adolescentilor, Justin Bieber, ar putea fi tatal unui baiat, adus pe lume pe 6 iulie de o americanca de doar 20 de ani, Mariah Yeater, care sustine ca a facut sex cu artistul pe 25 octombrie 2010, imediat dupa concertul pe care Bieber l-a sustinut la Staples Center din Los Angeles.

Mariah povesteste pentru „Star” ca baiatul ei a venit pe lume la 36 de saptamani si 3 zile dupa aventura cu Bieber, care a fost astfel si prima experienta sexuala a artistului. Mariah statea in primul rand la concertul lui Bieber si a fost intrebata de o garda de corp daca nu doreste sa-l cunoasca pe Bieber, in culise. Mariah a fost mai mult decat incatata, iar in culise Bieber i-a propus sa faca sex cu el.

„De cum ne-am vazut am fost atrasi unul de celalalt si am inceput sa ne sarutam. Apoi, Justin mi-a propus sa merg cu el intr-un loc mai retras, iar acolo mi-a propus sa fac sex cu el si mi-a spus ca este pentru prima data cand el face asa ceva. Cand am intrat intr-o cabina, personalitatea lui s-a schimbat brusc si a inceput sa spuna ca vrea sa ma f***, astfel incat sa-l tin minte”, spune Mariah.

„I-am spus sa-si puna prezervativ, insa a spus ca este pentru prima data la el si ca vrea sa simta tot. Totul a fost foarte scurt, iar el a terminat in 30 de secunde”, continua Mariah.

Mariah pretinde ca a incercat sa-l contacteze pe Bieber de mai multe ori cand a aflat ca este insarcinata, insa nu a reusit sa dea de artist din pricina numeroaselor persoane din jurul lui. Bieber neaga zvonurile pe Twitter si spune ca doreste sa se concentreze asupra muzicii.

Scrie un comentariu