Stiri externe

Justin Bieber si Selena Gomez, din nou impreuna!

Scris de Christian Stan

Dupa ce s-au despartit din nou la inceputul lunii iulie, iata ca Selena Gomez si Justin Timberlake nu pot sa stea unul departe de celalalt. Cei doi s-au reimpacat weekendul trecut, iar de aceasta data si-au jurat iubire vesnica.

justin-bieber-selena-gomez

Fanele isterice ale lui Justin Bieber si admiratorii infocati ai Selenei Gomez vor fi dezamagiti sa afle ca celebrul cuplu s-a impacat din nou, dupa ce tocmai isi spusesera adio luna trecuta.

„Selena si Justin si-au petrecut tot weekendul impreuna si sunt mai fericiti ca niciodata. Si-au declarat iubirea si sunt constienti acum ca nu pot trai unul fara celalalt”, declara un apropiat al lui Bieber pentru TMZ.

Cuplul si-a inceput idila inca din anul 2010, iar de atunci s-a despartit si s-a impacat in mod repetat. Selena si Justin si-au reluat relatia la inceputul anului, doar pentru a-si spune adio in luna iulie. La nici 30 de zile distanta, Selena si Justin au dat de inteles ca se iubesc din nou dupa ce au aparut miercurea trecuta la o ora de studiu a Bibliei de o Biserica din Los Angeles.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu