News Stiri externe

Justin Bieber, hot in Miami!

Scris de Christian Stan

La 21 de ani, Justin Bieber este mai sexy ca niciodata. Artistul si-a etalat fizicul de invidiat zilele trecute la Miami, acolo unde a fost pozat de paparazzi in timp ce facea baie in piscina de la Versace Mansion, fosta casa a lui Gianni Versace fiind transformata acum intr-un hotel de lux.

bieber 5

Justin Bieber si-a etalat abdomenul fizicul perfect si tatuajele de bad boy zilele trecute la Miami. Artistul a fost surprins de paparazzi in timp ce se relaxa la pisicina Versace Mansion, fosta casa a lui Gianni Versace. Luxoasa proprietate a fost transformata acum intr-un hotel de lux, iar Bieber s-a cazat aici inca de lunea trecuta, de cand a ajuns la Miami.

bieber 1

boeber 3

Bieber nu se desparte nici macar atunci cand face baie de boxerii sai de la Calvin Klein, purtati de aceasta data sub un short in dungi, ce apartine aceluiasi brand. Bieber are un contract in valoare de multe milioane de dolari cu Calvin Klein, artistul fiind imaginea noii colectii de lenjerie lansata de celebrul designer american.

bieber 2

Bieber nu este deloc strain de pozele in care apare dezbracat, artistul fiind pozat gol-golut in timpul vacantei petrecute in Bora Bora in urma cu cateva luni.

 

Scrie un comentariu