Stiri externe

Cum arata Justin Bieber nemachiat! E plin de cosuri!

Scris de Administrator

Justin Bieber a fost arestat joi dimineata dupa ce politistii din Miami l-au prins depasind viteza legala si conducand sub influenta alcoolului. Din fericire insa, a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. In fotografiile realizate de Politie, pe langa faptul ca zambeste larg, in ciuda situatiei neplacute si grave in care se afla, Bieber afiseaza un ten afectat de acnee.

justin-bieber-cosuri

Toata presa vuieste pe tema arestarii lui Justin Bieber inca de joi dimineata, momentul in care starul a ajuns la inchisoare dupa ce politistii din Miami Beach l-au prins depasind viteza legala si conducand sub influenta alcoolului.

Pe internet, au facut valuri fotografiile care i s-au facut lui Justin Bieber la sediul Politiei, imagini in care zambeste fericit, neconstientizand parca faptul ca risca o pedeapsa grea!

justin-bieber-cosuri1

Interesant este si faptul ca, in aceste fotografii, Bieber afiseaza o imagine departe de a fi cea perfecta cu care si-a cucerit fanii din intreaga lume. Tenul sau, care in reviste, videoclipuri si aparitii publice este in general perfect, iar asta gratie machiajului profesional, este in realitate invadat de cosuri, probleme de altfel specifice varstei pe care o are Justin.

Justin Bieber a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. La iesire, Justin si-a salutat fanii si a tinut sa faca mare spectacol.

Scrie un comentariu