Stiri externe

Ce spectacol! Justin Bieber si-a salutat fanii cand a iesit din inchisoare!

Scris de Christian Stan

Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la inchisoare in dimineata zilei de joi dupa ce politistii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru ca a depasit viteza legala si conducea masina sub influenta alcoolului. Justin a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. La iesire, Justin si-a salutat fanii si a tinut sa faca mare spectacol.

BIEBER2
BIEBER34

Justin Bieber a ajuns la inchisoare dupa ce politistii din Miami Beach l-au arestat sub trei capete de acuzare:  DUI, conducerea unui vehicul cu un permis expirat si pentru faptul ca s-a opus arestului, fara a se ajunge insa la violenta. Joi dupa-amiaza Bieber a ajuns in fata unui judecator printr-o transmisie web live si a fost eliberat din inchisoare dupa ce cautiunea a fost stabilita la 2500 de dolari.

justin-jail

Daca Justin parea insensibil in fata judecatorului, surse din cadrul politiei au declarat ca artistul a inceput sa planga in momentul in care a fost condus din nou in celula. Cand a iesit insa din inchisoare, Justin a facut show si si-a salutat fanii prezenti urcandu-se pe plafonul SUV-ului angajat sa-l duca la hotel.

justin-chantelle

justin2

Justin Bieber a petrecut in noaptea de miercuri spre joi intr-un club din Miami, alaturi de modelul Chantel si de prietenul sau apropiat Khalil Sharief, iar ulterior tinerii s-au urcat in masina lui Bieber, un Lamborghini galben inchiriat, si au inceput sa conduca cu viteza pe strazile linistite ale unui cartier residential. Se pare ca Justin si prietenii lui erau angrenati intr-o cursa ilegala de masini, iar int-o alta masina se afla tocmai tatal lui Justin. Masina artistului a fost detectata de radare ca avand 100 de kilometri la ora intr-o zona in care limita de viteza este de 50 km/h.

Justin a recunoscut politiei ca a fumat marijuana toata ziua de joi, ca a luat pilule antidepresive si ca a baut cateva beri in club, chiar inainte de arestul sau.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu