News

Jurnalista Cristina Herea lanseaza o carte despre culisele si adevarurile celebritatilor

Scris de Alexandru Manea

Cristina Herea, cunoscuta jurnalista care prezinta acum la Romania TV, lanseaza joi cartea „Romania de culise”, care contine interviuri si dezvaluri cu si despre personalitati marcante ale politicii si showbiz-ului romanesc.

Cartea isi propune sa fie o radiografie a actualei societati romanesti, din punct de vedere cultural, economic, social dar si politic.

In cele aproape 300 de pagini veti putea citi interviuri cu personalitati marcante, precum Adrian Nastase, Sebastian Ghita, Paula Iacob, Sergiu Nicolaescu, Andreea Marin, Sebastian Bodu, Gilda Lazar, Dan Pascariu, Mariana Nicolesco, Andrei Tinu, Sorin Rosca Stanescu, Andrei Tinu etc – autorul reusind astfel sa contureze viata de culise a acestora si totodata sa ofere o alta perspective cu privire la anumite controverse mediatizate de-a lungul timpului, dar mai niciodata finalizate.

Prin personalitatile alese pentru dialog, mesajul Cristinei Herea este unul foarte clar: performanta profesionala si succesul nu au nevoie si de confirmarea celebritatii.

„Protagonistii cartii mele au demonstrat, de-a lungul timpului, ca elitele intelectuale pot fi si morale.

Veti descoperi, in paginile cartii declaratii ce reusesc sa rescrie multe file din istoria societatii post-decembriste; dezvaluiri ce vor anula veridicitatea multor informatii, prezentate drept adevaruri supreme si mentiuni care vor demitiza personaje marcante ale societatii romanesti.

Le multumesc tuturor celor care au acceptat sa dezvaluie si publicului larg FAPTELE,  ce stau ascunse in spatele ADEVARURILOR mediatice”, declara Cristina Herea.

Banii obtinuti din vanzarea de carte vor fi directionati catre doua cauze umanitare. O parte din fonduri vor fi donate lui Damian, bolnav de autism si o parte donate Bisericii Schitul Turbati – Silistea Snagovului, Patrimoniu UNESCO.  

In varsta de 26 de ani, Cristina Herea este licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii – Universitatea Bucuresti, iar in vara anului 2011 a absolvit Scoala Euroape de Stiinte Politice – Strasbourg.

De-a lungul carierei de jurnalist s-a implicat in nenumarate campanii umanitare, luptand pentru strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi, din familii defavorizate. In prezent este jurnalist Romania tv.

Cartea va fi lansata joi, 26 aprilie 2012, ora 19 la Diverta – Baneasa Shopping City.
Evenimentul este sustinut de Romania TV si Diverta, in parteneriat cu Agentia de Presa Mondena, Ideal Mariaj, Luxury si Evenimente Live.ro

Lansarea cartii va putea fi urmarita LIVE  pe site-ul Diverta.ro, Evenimentelive.ro si highclassmagazine.ro.

Scrie un comentariu