Stiri Interne

Julie Mayaya face show tribut Tina Turner

Scris de Alexandru Manea

Julie Mayaya, castigatoarea competitiei Vocea Romaniei, pregateste un spectacol tribute Tina Turner, intitulat “PROUD MARY – A spectacular Tina Turner tribute show”.

Julie Mayaya face show tribut Tina Turner

Dupa ce ani de zile a fost comparata cu Tina datorita vocii sale, dar si a energiei de care da dovada, Julie a hotarat ca acum este momentul sa ofere publicului din Romania experienta TINA TURNER.

Fiind inspirata de mica de Tina, de repertoriul sau, de energia debordanta si contagioasa a acesteia, Julie a avut in permanenta in playlist-ul sau piese de-ale artistei, spre deliciul tuturor celor care au avut ocazia sa o asculte.

Anul trecut, cand Tina a implinit varsta de 80 de ani, Julie Mayaya a reactionat spunand ca cineva trebuie sa ofere si publicului din Romania experienta Tina Turner, un artist atat de iubit in Romania, dar care nu a concertat niciodata aici.

„Este un artist pe care il ador. Mi-a marcat intreaga copilarie si ma marcheaza si in prezent. Am avut de multa vreme in cap sa fac un tribute Tina, dar niciodata nu m-am simtit suficient de pregatita pentru asta. Nu e usor sa reproduci ceea ce facea Tina. Sa livrezi energia pe care o livra ea, sa canti ca ea, sa dansezi, sa zambesti, sa imparti bucurie. Anul acesta insa, am gasit curajul si energia necesare pentru a pune in practica acest proiect.

Un proiect ambitios in care e implicat un staff de 20 oameni. Un proiect LIVE 100% pentru a carui punere in scena am adus la un loc unii dintre cei mai buni instrumentisti din Romania, tineri care la randul lor sunt fascinati de Tina si muzica ei. Dansatoare, backing Vocals, show de lumini si energie exploziva. Asta ne-am propus sa oferim publicului”, declara Julie Mayaya.

Pregatirile pentru acest proiect au inceput inca din decembrie, iar despre ianuarie si februarie Julie spune ca sunt lunile cele mai incarcate din punct de vedere a pregatirilor.

„Am repetitii zilnic. Ba cu dansatoarele, ba cu backing-ul, ba cu trupa, ba cu toata gasca. Ba sedinta foto, ba interviu, ba mergem la TV/radio cu prezentarea proiectului, ba concert cu piesele de pe EP si tot asa. Este un proiect extrem de solicitant, dar si incitant in acelasi timp, fiind extrem de nerabdatoare cu privire la punerea in scena. Pe 1 Martie vom avea premiera la Casa de Cultura Constanta. Biletele au fost puse deja in vanzare iar faptul ca vedem pe zi ce trece cum se epuizeaza locurile din sala, ne motiveaza si responsabilizeaza si mai mult”, adauga artista.

Credite Foto: Anatol Struna

Styling & Costume design: Eli Adam & Anamaria Prelipcean (Annema), Atelier Faiblesse

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu