Stiri externe

Julia Lipnitskaia, printesa ghetii! A cucerit lumea la Olimpiada de la Sochi

Scris de Administrator

La doar 15 ani, Julia Lipnitskaia a reusit sa se faca remarcata cu ocazia performantei sale spectaculoase din cadrul concursului de patinaj artistic de la Olimpiada de iarna de la Sochi. A lasat publicul mut de uimire, a fost aplaudata minute in sir si felicitata de insusi Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dupa obtinerea primei medalii de aur pentru Rusia.

Julia-Lipnitskaia7

Este cea mai noua si tanara celebritate a Rusiei, o adevarata Olga Korbut a Jocurilor Olimpice de la Sochi 2014. Si nu a trecut neobservata nici de catre insusi Presedintele Vladimir Putin.

Julia-Lipnitskaia1

Julia Lipnitskaia are doar 15 ani, dar a reusit deja sa uimeasca intreaga Rusie cu performanta ei extraordinara din cadrul Jocurilor Olimpice de la Sochi.

Julia-Lipnitskaia

Aidoma gimnastei Olga Korbut, care a castigat 3 medalii de aur pentru URSS la Munchen in 1972, noua printesa a Rusiei a lasat publicul mut de uimire dupa o performanta absolut spectaculoasa care a asigurat prima medalie de aur a Rusiei in cadrul probei de patinaj artistic.

Julia-Lipnitskaia2

Purtand o hainuta rosie si patinand pe muzica din filmul „Schindler’s List”, a cucerit pe toata lumea cu dansul ei pe gheata.

Julia-Lipnitskaia3

Spiritul ei artistic, flexibilitatea uimitoare si intreaga performanta a Juliei au facut ca pana si Presedintele Vladimir Putin sa o adore.

Julia-Lipnitskaia4

Atunci cand muzica s-a oprit, intreg publicul s-a ridicat in picioare apaludand si scandandu-i numele fermecatoarei Julia Lipnitsakia.

Julia-Lipnitskaia6

Cu 5 zile mai tanara decat Tara Lipinski, americanca ce a castigat aurul la Nagano in 1998, Julia a devenit cea mai tanara sportiva care a castigat medalia de aur la Olimpiada de iarna.

Julia-Lipnitskaia8

„Nu stiu cum as putea explica in cuvinte sentimentul pe care l-am avut acolo, pe gheata. Sunt foarte fericita ca am putut sa castig prima medalie de aur pentru Rusia. M-am emotionat foarte tare pe la mijlocul performantei mele, asa ca sariturile nu mi-au iesit extraordinar in a doua parte. Nu m-am simtit prea confortabil. Parca nu detineam eu controlul absolut. Nu pot spune ca am obosit, dar totusi au aparut niste mici imperfectiuni. Pana la urma, a iesit ok”, a marturisit Julia.

Julia-Lipnitskaia9

„A fost absolut uimitoare. Simtind emotia publicului atunci cand a pasit pe gheata, e incredibil ca la 15 ani a reusit sa faca totul perfect. Noi am stat in culise cu ea si nu pare a avea 15 ani. Are maturitatea unei femei de 40 de ani prinsa in trupul unei fete de 15. Este un adevarat model pentru noi toti”, a declarat Ashley Wagner, patinatoare din Statele Unite.

Scrie un comentariu