Stiri Interne

Jorge, trasformat senzational in Inna! Are sprancene arcuite si alunita in coltul buzelor!

Scris de Administrator

Jorge va dovedi, inca o data, sambata seara ca este un artist extrem de talentat si de versatil. Pentru noua editie a emisiunii “Te cunosc de undeva”, cantaretul a primit sarcina de a o imita pe cea mai celebra artista din Romania, Inna.

Jorge-Inna-1

Jorge va trece printr-o metamorfoza spectaculoasa. Maine seara il vom vedea pe scena purtand peruca si avand un machiaj astfel ales pentru a-l aduce cat mai aproape de imaginea celebrei cantarete care a dus numele Romaniei peste hotare, INNA.

Jorge-Inna

Specialistii in machiaj i-au desenat sprancene arcuite si chiar o alunita in coltul buzelor. Juriul si telespectatorii vor fi cu siguranta din nou impresionati de talentul lui Jorge, asa cum acesta l-a dovedit in toate editiile emisiunii.

inna-jorge

“Tu te-ai nascut pentru scena, Jorge, tu ai in tine carisma, talent, Dumnezeu ti le-a dat inainte de a te naste. Tu le ai si ni le arati si ne sochezi cu fiecare emisiune!”, i-a declarat Andreea Balan, dupa ce l-a urmarit evoluand pe scena.

Jorge participa in aceasta toamna la sezonul GOLDTe cunosc de undeva”, ce ii include pe cei mai de succes concurenti din sezoanele precedente. Artistul a castigat editia in care l-a imitat impecabil pe Freddie Mercury si a impresionat publicul apoi ca si Elena Gheorghe, Beyonce, Faydee sau Shaggy.

Scrie un comentariu