Stiri Interne

Jorge, transformat in Elena Gheorghe! A purtat rochie de mireasa si a impartit invitatii la nunta!

Scris de Administrator

Jorge a avut aseara o transformare de senzatie in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. Artistul a trebuit sa intre in pielea cunoscutei artiste Elena Gheorghe. Si nu oricum, ci imbracand rochia de mireasa, asa cum a procedat solista in cadrul videoclipului „Mamma Mia”.

Jorge-Elena-Gheorghe-1

Aseara la „Te cunosc de undeva”, inconjurat de trupa de balet, Jorge, alias Elena Gheorghe, a dansat alaturi de cei doi pretendenti ai sai, a impartit invitatii la nunta, iar la final a aruncat buchetul de mireasa care a fost prins de prezentatoarea emisiunii, Alina Puscas, care, divortata recent, a declarat: „Mulţumesc! L-am prins. Ma lasa inima!”.

Au fost necesare ore bune de machiaj si repetitii pentru ca Jorge sa ajunga sa intre atat de bine in pielea personajului. Artistul a purtat peruca roscata si machiaj asemanator celui al cantaretei.

Jorge-Elena-Gheorghe-3

Juriul a fost si de aceasta data impresionat apreciind atat calitatile vocale ale lui Jorge, cat si prestatia lui scenica exceptionala.

Artistul a castigat editia precedenta prin numarul senzational in care l-a imitat la perfectte pe Freddie Mercury. Atunci a ridicat juriul in picioare si a primit note maxime.

Scrie un comentariu