Stiri Interne

Cea mai usoara transformare a lui Jorge? Maine va fi Faydee!

Scris de Administrator

Maine seara, Jorge va puncta o noua transformare pe scena show-ului „Te cunsc de undeva” de la Antena 1. Artistul va intra de aceasta data in pielea lui Faydee, australianul care a cucerit intreaga lume cu piesele sale devenite rapid hit-uri.

jorge-faydee

Jorge va suferi maine seara o noua transformare la „Te cunosc de Undeva”, show-ul de la Antena 1. Artistul va intra in pielea lui Faydee, cantaretul australian care a cucerit intreaga lume cu hiturile sale.

Aceasta este, probabil, una din metamorfozele cel mai usor de realizat, Jorge avand pe scena o atitudine asemanatoare starului international: amandoi sunt considerati barbati atragatori ce ofera show-uri pline de
energie pe scena.

Pentru editia de maine seara a emisiunii „Te cunosc de undeva„, Jorge a adoptat stilul vestimentar al lui Faydee, poarta pantaloni albi si tricou decoltat, lant masiv la gat, parul tip creasta cu doua suvite blonde.

Jorge a avut pana in prezent, la editia GOLD „Te cunosc de undeva”, transformari spectaculoase pentru care a fost laudat de juriu.

Artistul a castigat editia in care l-a imitat impecabil pe Freddie Mercury si a impresionat publicul apoi ca si Elena Gheorghe, Beyonce sau Shaggy.

Scrie un comentariu