Stiri Interne

Jorge si hairstilistul Cristi Pascu isi amintesc prima zi de scoala! FOTO din copilarie!

Scris de Administrator

Astazi este prima zi de scoala pentru toti elevii, iar cu aceasta ocazie, Jorge si celebrul hairstilist Cristi Pascu au povestit, cu nostalgie, despre copilaria lor si peripetiile prin care au trecut, fiecare dintre ei, la inceperea scolii.

jorge-cristi-pascu

Jorge si cunoscutul hairstilist Cristi Pascu isi amintesc, in fiecare an, in luna septembrie, emotiile pe care le-au trait in prima zi de scoala, cu tot cu peripetiile prin care au trecut.

Jorge copil

Jorge, spre exemplu, pe numele sau real George Papagheorghe, a gresit drumul spre scoala, intrand in schimb in cladirea unei gradinite.

Citeste si: Jorge, tata responsabil! Isi pregateste fetele pentru prima zi de scoala!

“Imi aduc aminte ca eram cel mai scund din clasa si nu vedeam nimic la festivitatea de deschidere a anului scolar. Mai mult, in loc sa ma duc spre intrarea scolii, eu m-am dus spre gradinita de langa. Noroc cu educatoarele care m-au redirectionat unde trebuia sa ajung”, isi aminteste cu amuzament artistul.

Cristi Pascu copil

La randul lui, hairstilistul Cristi Pascu isi aminteste cum incerca, fara rezultat, sa memoreze intreg imnul national de la acea data.

Cristi Pascu scoala 2

“Sunt prea multi ani sa mai tin minte exact tot, dar am ramas impresionat de careurile in care stateau elevii, de ordinea militareasca si, bineinteles, de imnul national, pe care am crezut ca nu il voi invata niciodata, ca este prea lung. Imi amintesc cum mama m-a dus de manuta la scoala si imi tot spunea ca va fi ok, ca o sa imi placa scoala si sa nu ma sperii, eu fiind un copil timid”, marturiseste Cristi Pascu.

Citeste si: Hairstylistul Cristi Pascu, vacanta de vis pe iaht in Croatia alaturi de frumoasa lui sotie!

Jorge a urmat scoala generala numarul 12 din Contanta, iar Cristi Pascu scoala numarul 20 din Bucuresti.

Scrie un comentariu