Stiri Interne Video

Jorge ia lectii de pian! Iata cum suna prima lui reprezentatie! VIDEO

Scris de Administrator

Jorge a inceput, de ceva vreme, sa ia lectii de pian si, pentru ca isi insuseste rapid cunostintele predate, el reuseste deja sa aiba primele reprezentatii complete. Iata-l cum canta, la pian si cu voce, piesa „All of Me” a lui John Legend!

Jorge-45

Jorge a inceput, de ceva timp, sa ia lectii de pian. Artistul isi doreste sa isi extinda si mai mult orizontul muzical si studiaza, in particular, alaturi de o profesoara

Solistul dovedeste ca acumuleaza rapid informatiile predate si ca reuseste deja sa aiba primele reprezentatii complete.

Jorge-pian

Este si cazul prestatiei recente cand a interpretat la pian si cu voce hitul “All of Me” al lui John Legend. Artistul a fost filmat in timp ce canta la pian, iar prestatia a fost postata pe pagina sa de Instagram.

Jorge se recupereaza in aceasta perioada dupa acccidentul suferit la repetitiile pentru concertul “Undercover Live Show”, accidentare care a pricinuit amanarea reprezentatiei de la Cinema Patria pentru o data care va fi anuntata ulterior.

In paralel, artistul pregateste mai multe proiecte muzicale, dar si umanitare. “Creativitatea nu-mi da pace, ce sa facem…?”, glumeste solistul.

Scrie un comentariu