Stiri Interne

Jorge cere in casatorie o satena focoasa si o saruta cu patos!

Scris de Alexandru Manea

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, are in aceasta seara parte de o transformare incredibila in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Jorge-Magic-4

Daca in editiile precedente a trebuit sa tina piept unor provocari dificile, roluri de travesti (Inna, Beyoce, Anda Adam), de aceasta data atragatorul artist a primit sarcina de a deveni senzatia Canadei, Nasri Atweh, solistul trupei Magic!.

Jorge-Magic-5

Jorge s-a lasat astfel pe mâinile specialistilor in machiaj si va urca pe scena purtând plete, un fes, haine largi. Astfel a cântat piesa “Rude”, pe ritmuri de raggae, fiind acompaniat de o parte din propriul sau band cu care evolueaza de acum inainte in concerte.

Jorge-Magic-2

In timpul prestatiei live, Jorge ingenuncheaza in fata unei frumoase satene, o cere in casatorie si o saruta apoi cu patos, spre uimirea spectatorilor si a juriului format din Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Balan si Aurelian Temisan.

Jorge

Jorge poate fi catalogat drept campionul transformarilor la “Te cunosc de undeva”, fiind rasfatat cu laude si note mari multumita prestatiilor excelente ca Freddie Mercury, Alex Velea, Anda Adam, Beyonce, Elena Gheorghe sau Shaggy.

Scrie un comentariu