Evenimente Stiri Interne

Jorge, campionul transformarilor! Asa va arata concertul lui de la Cinema Patria?

Scris de Administrator

Dupa cele trei sezoane ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, la care a participat, Jorge a fost numit campionul transformarilor. Iata cateva dintre ipostazele in care ati putea sa il vedeti la concertul lui de la Cinema Patria, de pe data de 6 martie!

Jorge-Beyonce-TCDU-2

George Papagheorghe, artistul cunoscut sub numele de Jorge, poate fi cu usurinta desemnat campionul transformarilor de la “Te cunosc de undeva”, in urma celor trei sezoane la care a participat pana acum.

Jorge-Elvis-TCDU

Solistul a avut parte de unele din cele mai uimitoare metamorfoze, iar multe dintre acestea se vor regasi si in noul sau show live de la Cinema Patria. Pe 6 martie, in cadrul spectacolului UNDERCOVER LIVE SHOW, artistul se va transforma in mai multe staruri internationale, de aceasta data live, in fata publicului.

afis-jorge

Va fi un concept de spectacol cu totul nou pentru Romania, si chiar pentru industria internationala de entertainment.

Publicul a descoperit deja abilitatea lui extraordinara de a se adapta oricarui rol si de a-si asuma orice aparitie pe scena, chiar daca acest lucru presupune sa urce pe tocuri si sa cante si sa danseze in rochii scurte.

Jorge-Alex-Velea3

Jorge este un artist complex, dinamic, care respecta cu profesionalism cerintele fiecarui rol, fie ca a fost vorba de Freddie Mercury, Axl Rose, Naarghita, Michael Jackson, Elvis Presley, Inna, Beyonce ori Anda Adam.

Sacrificiile pentru aceste roluri au fost de multe ori semnificative. Jorge, spre exemplu, a trebuit sa treaca pe la dentist pentru a i se pregati o proteza speciala pe care sa o poarte pe scena. A fost cazul editiei in care l-a interpretat pe Freddie Mercury si cand a avut dantura leita cu cea a marelui star rock. Tot atunci i s-a aplicat par pe piept, mustata si sprancene dese.

In fiecare editie, Jorge a purtat peruci de tot felul si machiaj special pentru care a trebuit sa petreaca ore in sir in cabina specialistilor de make-up.

jorge-queen

De multe ori a purtat lentile de contact, dar si tocuri inalte, pe care, surprinzator, a putut nu doar sa mearga, ci si sa danseze energic.

Pe 6 martie, transformarile vor avea loc chiar sub ochii publicului. Spectatorii care vor cumpara bilete la concert vor avea parte de magia spectacolului LIVE si de un show-concept fara precedent in Romania.

Jorge-live

Pe parcursul a 90 de minute, publicul va trai emotiile unui show de Hollywood, in cadrul caruia Jorge va dovedi o abilitate exceptionala de a se transforma in staruri iconice ale muzicii internationale.

Renumit in urma prestatiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce la Cinema Patria pe marile staruri care au scris istoria muzicii in ultima jumatate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe intreg mapamondul.

Jorge-Freddie-Mercury-Te-Cunosc-De-Undeva-1

Pe 6 martie, artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformari de look incredibile, in timp record, proiectii video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale si invitati speciali din showbiz.

Jorge-Michael-Jackson-TCDU

Biletele, cu preturi de 60 lei (categoria II), 80 lei (categoria I) si 95 lei (categoria VIP), sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, (interfon 50, sector 3, Arte International – Libraria Eminescu), EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala, lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Scrie un comentariu