Stiri Interne

Jorge, accidentat la repetitii! Este nevoit sa amane concertul de pe 6 martie de la Cinema Patria!

Scris de Administrator

Jorge s-a accidentat la picior in timpul repetitiilor intense pentru musicalul Romeo si Julieta, fiind acum nevoit sa amane concertul pe care trebuia sa il sustina la inceputul lunii martie, la Cinema Patria din Bucuresti!

Jorge-accident-picior

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, este nevoit sa amane, din pricina unei accidentari la picior, concertul “Undercover LIVE Show” pe care urma sa il sustina in data de 6 martie, la Cinema Patria din Bucuresti.

Decizia a fost luata dupa ce, la controlul medical, artistului i-a fost recomandata o perioada lunga de recuperare, timp in care, avand piciorul bandajat, nu va putea sa repete pentru spectacol.

Problema medicala, denumita ligament coxofemural inflamat, a aparut in urma repetitiilor intense pentru musicalul Romeo si Julieta si pentru show-ul de la Cinema Patria.

“Oricat de mult mi-as dori sa tin acest concert, sunt constient ca trebuie sa respect indicatiile medicilor. Din pacate, perioada de recuperare se suprapune si cu repetitiile, dar si cu show-ul din 6 martie. Sunt nevoit sa aman spectacolul pentru o data ulterioara”, declara Jorge.

Biletele achizitionate deja raman valabile. Cei care doresc sa le returneze, o pot face contactand website-urile sau magazinele de unde le-au procurat.

Jorge-1

Undercover LIVE Show” va include o serie de transformari spectaculoase, in stilul celor pentru care a fost laudat si premiat timp de trei sezoane ale emisiunii “Te cunosc de Undeva”, de la Antena 1.

Jorge aduce magia spectacolului LIVE si pregateste un show-concept fara precedent in Romania.

Pe parcursul a 90 de minute, publicul va trai emotiile unui show de Hollywood, in cadrul caruia Jorge va dovedi o abilitate exceptionala de a se transforma in staruri iconice ale muzicii internationale.

Renumit in urma prestatiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce in scena pe marile staruri care au scris istoria muzicii in ultima jumatate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe intreg mapamondul.

Artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformari de look incredibile, in timp record, proiectii video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale si invitati speciali din showbiz.

Jorge s-a lansat in showbiz in anii 2000, participand la concursul Popstars, a activat in trupa Cocktail, a prezentat emisiuni de divertisment, precum “Fete de gasca”, “Canta daca poti” sau “Romania Danseaza” si a jucat in musicaluri celebre precum “Micul Paris” sau “Romeo si Julieta” (rol principal).

A dublat personaje Disney in productii precum “Tangled” sau “Frozen”, a lansat piese in cariera solo, precum “Indragostiti”, “Geamantan” si “Nu ne potrivim”, iar la Antena 1 a participat la trei sezoane ale show-ului de divertisment, lider de piata, “Te cunosc de undeva”, impresionand juriul si publicul prin prestatiile sale impecabile in cadrul carora a imitat la perfectie mari artisti internationali.

Scrie un comentariu