Stiri Interne

Jorge a castigat aseara ”Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul in picioare dupa ce l-a imitat perfect pe Freddie Mercury!

Scris de Alexandru Manea

Jorge a castigat editia de aseara a show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 multumita interpretarii impecabile a piesei „Bohemian Rhapsody” a trupei Queen. Artistul l-a imitat perfect pe celebrul Freddie Mercury, iar reactiile juriului si ale fanilor au fost magulitoare.

Jorge-Freddie-Mercury-Te-Cunosc-De-Undeva-1

Imbracat cu maiou, purtand peruca bruneta, mustata, lentile de contact caprui, avand par aplicat pe piept si la subrat, dar si dinti aplicati, Jorge a pus in scena un show impecabil, cantand la pian, trecand cu lejeritate prin pasajele dinamice ale hitului britanic si dovedind ca detine o voce puternica si o prestanta scenica teatrala.

Reactiile membrilor juriului au fost pe masura.

Jorge-Freddie-Mercury-Te-Cunosc-De-Undeva-3

„Doamne, cum a fost. Este pentru prima data in istoria ‚Te cunosc de Undeva’ cand l-am simtit pe Freddie aici, aproape de mine. Atat de bine totul, in amanunt, la acorduri, la cantat ai fost 1 la 1. Tu esti un artist de scena de teatru. Copiii mei au crescut fugind de acasa sa mearga sa te vada la ‘Romeo si Julieta’ in rolul principal. De atunci te iubesc! Bravo, Jorge!”, i-a spus Ozana Barabancea.

„Jorge a sustinut un concert azi printr-o singura melodie”, a completat Aurelian Temisan:.

„Bravo atitudinea, mersul, pozele necesare”, a declarat Andrei Araditz.

Jorge-Freddie-Mercury-Te-Cunosc-De-Undeva-4

„Tot ceea ce ai facut azi a fost 1 la 1 Freddie Mercury. Azi am avut parte chiar de un Freddie Mercury adevarat”, a mentionat Andreea Balan, completata de Anastasia Lazariuc, invitatul special, cea care a spus: „Impresionant! Bravo!”.

Pentru a semana cu Freddie Mercury, Jorge si-a facut la stomatolog dinti asemanatori cu ai legendarului solist al trupei Queen.

Jorge-Freddie-Mercury-Te-Cunosc-De-Undeva-2

“Doua zile au fost necesare ca sa am acesti dinti. Iar inainte de filmare am stat la cabinet trei ore, pentru montarea lor de catre doamna Geta, medicul stomatolog. Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu ei. La repetitii chiar am dat cu dintii in microfon. Nici nu pot inchide gura complet. Am incercat sa mestec o guma si mi-a scapat din gura”, a declarat Jorge.

Felicitarile au continuat si dupa incheierea emisiunii. Jorge a primit sute de mesaje din partea fanilor, dar si a artistilor consacrati. Printre acestia, si Adrian Daminescu, cel care i-a transmis: „Bravo, copile!”.

Prestatia de aseara de la „Te cunosc de undeva” le-a amintit multora de rolul principal pe care Jorge, pe numele sau real George Papagheorghe, l-a avut in urma cu cinci ani in musicalul de succes „Romeo si Julieta”, de Gérard Presgurvic, dupa Shakespeare, pus in scena, la Opereta, in Bucuresti.

Jorge

“Jorge are o voce profunda, cu un ambitus cutremurator, epatand prin naturalete si jovialitate, sau prin tragism, atunci cand isi canta singuratatea si presentimentul mortii”, notau atunci criticii de teatru.

Scrie un comentariu