News

Johnny Depp rupe tacerea la un an de la despartirea de Vanessa Paradis!

Scris de Administrator

A trecut deja aproape un an de la momentul in care Johnny Depp si Vanessa Paradis au hotarat sa puna punct relatiei pe care o aveau. De atunci insa, ambii au evitat sa dea presei declaratii referitoare la motivul real al separarii lor dupa 14 ani de iubire. Cel putin pana acum!

vanessa-paradis-johnny-depp

Intr-un interviu ce se regaseste in paginile celui mai nou numar al revistei Rolling Stone, Johnny Depp, care in prezent traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actrita Amber Heard, a vorbit cu sinceritate despre relatia de 14 ani pe care a avut-o cu Vanessa Paradis, dar si despre impactul pe care despartirea l-a avut asupra lor si a celor doi copii pe care ii au impreuna.

“Ultimii ani impreuna au fost destul de zbuciumati. Cu siguranta ca a fost neplacut, dar la urma urmei asa se intampla in cazul oricarei despartiri, in special atunci cand sunt implicati si copii”, a declarat Depp.

“Relatiile sunt extrem de dificile. Mai ales in meseria pe care o am eu pentru ca esti mereu plecat. N-a fost deloc usor pentru ea. N-a fost usor nici pentru mine. Asta ca sa nu mai vorbim despre cei mici. Asta a fost traiectoria relatiei noastre, dar nu inseamna ca am incetat sa tin la cea care este la urma urmei mama copiilor mei. Vom fi intotdeauna apropiati fiindca ne leaga acesti doi copii”, a adaugat actorul.

Cat despre felul in care Lilly Rose si Jack, cei doi copii pe care Johnny Depp si Vanessa Paradis ii au impreuna, au acceptat despartirea dintre ei, starul a marturisit ca desi nu le-a fost usor, au fost extrem de intelegatori.

“Au fost incredibil de intelegatori si puternici pe tot parcursul desfasurarii evenimentelor. Stiu ca le-a fost greu. Poate ca cel mai greu! N-am putut sa-i izolam de ceea ce ni se intampla, fiindca asta ar fi insemnat sa-i mintim. Este important sa fii sincer cu copiii tai”, a incheiat el.

Scrie un comentariu