News

Fresh! Se despart Johnny Depp si Vanessa Paradis?

Scris de Christian Stan

Prima despartire a anului pare sa fie cea dintre Johnny Depp si Vanessa Paradis, a caror relatie pare sa fi ajuns la final dupa 14 ani. Conform RadarOnline, cei doi actori se afla pe punctul de a pune capat relatiei lor, care a avut mult de suferit in ultima perioada.

Dupa 14 ani de relatie, Johnny Depp si Vanessa Paradis se pregatesc sa-si spuna „adio”. Cel putin asa dau de inteles surse apropiate celor doi, care au dezvaluit pentru RadarOnline.com ca cei doi nu se mai inteleg de o buna bucata de vreme.

Johnny, in varsta de 48 de ani, si Vanessa, au impreuna doi copii si isi iau acum toate masurile de precautie pentru ca despartirea lor sa nu-i afecteze.

„Johnny este foarte irascibil in aceasta perioada. Oamenii din jurul lui sunt ingrijorati pentru el, din pricina ca relatia lui cu Vanessa pare sa fi ajuns la final. Johnny a luat legatura cu cativa avocati, pentru a discuta cel mai probabil cum sa incheie aceasta relatie. Nu sunt casatoriti, insa sunt impreuna de ani de zile si au doi copii impreuna, iar sa pui punct lucrurilor dupa atata vreme nu este un lucru usor”, precizeaza sursa apropiata cuplului.”

Scrie un comentariu