News

Si-au spus ADIO dupa 14 ani! Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit!

Scris de Christian Stan

S-a destramat unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz! Vanessa Paradis si Johnny Depp au hotarat sa se desparta dupa o relatie care dura de mai bine de 14 ani. In ultimul an au aparut numeroase zvonuri care dadeau drept sigura separarea dintre cei doi, insa acestia au incercat sa-si salveze relatia. Fara succes, se pare…

Soc in lumea celebritatilor! Cuplul Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit dupa o poveste de dragoste care dura de mai bine de 14 ani!

Cei doi n-au mai aparut impreuna la un eveniment public inca din anul 2010, iar de anul trecut au aparut numeroase zvonuri care dadeau drept sigura despartirea dintre ei. Atat Johnny Depp cat si Vanessa Paradis s-au straduit sa nege zvonurile.

„Lumea spune ca ne cumparam case in mijlocul pustietatii sau ca avem 52 de case in Franta. Mai spun ca ne despartim in fiecare iarna, ca ne casatorim in fiecare vara si ca sunt insarcinata a douasprezecea oara. Niciunul dintre aceste zvonuri nu este serios, insa ultimul aparut este cel care imi afecteaza familia si copiii”, a declara Vanessa Paradis la o conferinta de presa cu prilejul promovarii celui mai recent film in care joaca.

Johnny Depp si Vanessa Paradis au impreuna doi copii: Lilly Rose (13 ani) si Jack (9 ani). Cuplul este faimos pentru ca nu s-a casatorit in aceasta perioada.

Se pare ca despartirea este amiabila, iar aceasta a fost confirmata de publicistul actorului. In ultima vreme au aparut zvonuri cum ca Johnny Depp ar fi indragostit pana peste cap de actrita Amber Heard, alaturi de care joaca in filmul „Dark Shadows”.

Scrie un comentariu