News Stiri externe

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza! In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului!

Scris de Christian Stan

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de mariaj. Actrita a introdus actele de divort pe 22 Mai si se pare ca divortul este unul cu mare scandal. In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului, avand in vedere ca acestia nu au semnat contract prenumptial inainte de a ajunge la Altar.

amber heard johnny depp

Dupa doar 15 luni de mariaj, Amber Heard a luat decizia de a divorta de Johnny Depp. Nu se cunosc exact motivele care au dus la divort, insa actrita a introdus actele pe 22 Mai, la doar doua zile dupa ce mama lui Johnny a incetat din viata.

Se pare ca divortul nu este deloc unul amiabil, intrucat Amber urmareste acum sa obtina o parte din averea lui Depp, estimata la 400 de milioane de dolari. Cei doi nu au semnat un contract prenumptial, astfel ca actrita are acum pretentii financiare.

Amber (30 ani) si Depp (52 ani) s-au casatorit anul trecut in luna Februarie pe insula pe care actorul o detine in Bahamas. La eveniment au fost prezente doar 24 de persoane. Depp si Amber au fost vazut in public pentru ultima data la jumatatea lunii Aprilie.

Romancele vor avea ocazia sa il vada in carne si oase in rolul de rock-star, pe 6 Iunie, la Romexpo. Grupul “The Hollywood Vampires” – format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry de Aerosmith – va sustine un show exploziv in premiera in Romania.

Scrie un comentariu