Stiri externe Video

Johnny Depp, pus la zid dupa ce si-a lasat fiica minora sa pozeze

Scris de Administrator

Johnny Depp a primit o multime de critici dure dupa ce si-a lasat fiica minora, in varsta de doar 16 ani, sa pozeze sexy in cea mai recenta campanie publicitara a brand-ului Chanel!

fiica-lui-johnny-depp1

Johnny Depp este pus la zid de oamenii care il acuza ca si-a lasat fiica minora, in varsta de doar 16 ani, sa pozeze sexy in cea mai recenta campanie a brand-ului Chanel! Frumoasa Lily-Rose a fost aleasa de Karl Lagerfeld drept imaginea noii sale colectii de ochelari de soare.

fiica-lui-johnny-depp3

Colectia poarta numele de Pearl, iar Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp si a actritei Vanessa Paradis, apare in ipostaze seducatoare in spotul publicitar menit sa o promoveze.

Chanel o descrie pe adolescenta ca fiind o „papusica intr-o lume ce abunda in dulceata si feminitate”.

fiica-lui-johnny-depp2

„Lily-Rose este de o frumusete rapitoare, este o tanara din noua generatie cu veritabile veleitati de star”, spune Karl Lagerfeld.

Psihologii spun insa ca adolescentii nu sunt pregatiti din punct de vedere mental, emotional si intelectual sa faca fata presiunilor din lumea modei si ca Johnny Depp nu ar fi trebuit sa ii permita fiicei sale sa accepte propunerea venita din partea Chanel.

Lily-Rose si-a facut debutul in modelling inca de anul trecut, cand a aparut intr-un pictorial in revista australiana Oyster.

fiica-lui-cindy-crawford-vogue2

Si fiica lui Johnny Depp nu este singura adolescenta cu parinti faimosi care a pasit deja in lumea modei. Kaia, fiica de doar 13 ani a lui Cindy Crawford, a aparut in Vogue Italia saptamana trecuta.

Scrie un comentariu