News Stiri externe

Johnny Depp banuia ca Amber il inseala cu Cara Delevingne!

Scris de Christian Stan

Amber Heard a introdus actele de divort de Johnny Depp saptamana trecuta si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului dupa ce a dezvaluit in fata instantei ca Depp a agresat-o cu diferite ocazii. Se pare ca Johnny Depp banuia ca Amber il inseala cu modelul Cara Delevingne.

amber-heard-johnny

Apar noi informatii din viata privata a lui Johnny Depp si Amber Heard, iar Radar OnLine sustine ca episoadele violente ale lui Johnny Depp erau alimentate de suspiciuni de infidelitate. Depp, in varsta de 53 de ani, banuia ca Amber (30 ani), il inseala cu modelul britanic Cara Delevingne (23 ani).

Cara si Amber au devenit apropiate in ultima perioada, ambele femei fiind bisexuale. Inainte de a se marita cu Depp, Amber a fost intr-o relatie cu o frantuzoaica, iar Cara este intr-o relatie cu artista Annie Clark. Depp nu a avut-o niciodata la suflet pe Amber si mereu a fost gelos pe faptul ca cele doua femei sunt prietene apropiate si flirtau cu fiecare ocazie.

amber heard 3

Informatiile apar in plin scandal de divort, Amber introducand saptamana trecuta actele de divort. Actrita sustine ca a fost agresata fizic de Johnny in nenumarate randuri, cel mai violent incindent petrecandu-se in seara zilei de 21 Mai, cand actorul a lovit-o in fata cu un iPhone. Actrita a introdus a doua zi actele de divort si acum a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Depp.

amber heard

„La doar o zi dupa moartea mamei sale a ajuns acasa si mi-a facut scandal din nimic. Era beat si euforic, a luat telefonul mobil si l-a pus in palma ca o minge de baseball si l-a aruncat spre mine cu mare putere. Apoi m-a prins de par, in timp ce am incercat sa ma ridic de pe canapea. A continuat sa tipe la mine, ma tragea de par, ma lovea si ma apuca violent de fata”, declara Amber in fata judecatorilor.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu