Stiri externe

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit!

Scris de Christian Stan

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit, actrita in varsta de 28 de ani primind inelul la sfarsitul anului trecut. Zilele trecute, Amber a fost fotografiata pentru prima data purtand inelul de logodna, iar apropiatii cuplului dezvaluie ca intentiile lui Depp sunt cat se poate de serioase.

johnny-depp-amber-heard

Dupa 14 ani de relatie cu Vanessa Paradis si doi copii impreuna, Johnny Depp a ajuns sa creada din nou in iubire dupa ce a cunoscut-o pe actrita Amber Heard. Cu toate ca relatia lor n-a fost una usoara, lucrurile par sa se fi asezat in ultima vreme astfel ca Depp i-a daruit acesteia un inel de logodna.

amber-ring

Inelul cu diamante i-a fost dat cadou de Sarbatorile de iarna, iar Amber a fost pozata zilele trecute purtand bijuteria pe deget. Depp, in varsta de 50 de ani, a intalnit-o pe Amber Heard (28 ani) pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, in 2010, insa relatia lor a inceput abia dupa despatirea lui de Paradis, in iunie 2012.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu