News

Dragoste cu parfum rusesc! Johnny Depp si Amber Heard, debut oficial ca si cuplu la Moscova!

Scris de Christian Stan

Dupa mai bine de un an de speculatii pe seama relatiei lor, iata ca Johnny Depp si Amber Heard au decis sa puncteze prima lor aparitie publica oficiala, ca si iubiti, cu prilejul premierei de la Moscova a peliculei „The Long Ranger”, in care actorul joaca rolul principal.

johnny-depp-amber-heard

Misiunea de cucerire a lui Amber Heard a fost una extrem de dificila pentru Johnny Depp, care a fost lasat de cateva ori cu ochii in soare de frumoasa actrita pentru alte femei. Este cunoscut faptul ca Amber Heard este bisexuala, iar aceasta a avut o relatie mainstream cu Marie de Villepin, fiica fostului Prim Ministru al Frantei, Dominique de Villepin.

johnny-depp-moscova

Dupa ce  reusit s-o readuca in bratele sale, iata ca Johnny si Amber si-au facut debutul oficial ca si cuplu cu prilejul premierei de la Moscova a peliculei „The Long Ranger”, in care actorul joaca rolul principal.

Cei doi actori s-au intalnit in anul 2010, in timpul filmarilor la pelicula „The Rum Diary”. Depp s-a indragostit atat de tare incat a fost nevoit sa puna punct relatiei lui cu Vanessa Paradis, dupa 14 ani petrecuti impreuna.

Depp si Amber par sa formeze un cuplu frumos, iar diferenta de varsta de 22 de ani dintre ei pare sa nu fie un impediment. Actorul a implinit in acest an varsta de 50 de ani, in vreme ce Amber Heard are 27 de ani.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu