Cinenews News

INCREDIBIL! Johnny Depp era cat pe ce sa-si parda viata pe platourile de filmare ale peliculei “The Lone Ranger”!

Scris de Administrator

Aproape ca a fost ucis anul trecut, in timpul filmarilor pentru pelicula “The Lone Ranger”, atunci cand o cascadorie nu a iesit asa cum ar fi trebuit. Acum a venit momentul in care a fost dat publicitatii filmuletul ce prezinta momentul absolut socant in care Johnny Depp, cel care ii da viata lui Tonto in film, a fost aruncat de pe cal.

johnny-depp-the-lone-ranger

In timpul filmarilor pentru pelicula “The Lone Ranger”, Johnny Depp a fost cat pe ce sa-si piarda viata, fiind aruncat de pe cal. La un an de la acest incident, a fost facut public filmuletul care prezinta desfasurarea evenimentelor.

Clipul incepe cu momentul in care Depp si Armie Hammer calaresc pe nisipurile desertului in care au avut loc filmarile.

johnny-depp-the-lone-ranger1

Pe masura ce caii prind viteza, se poate observa cum armasarul pe care se afla Depp incepe sa se agite, facandu-l pe actor sa-si piarda echilibrul si sa cada.

Calul continua galopul, iar Depp, intr-un moment de disperare, se agata de coama acestuia, pana cand intr-un final se prabuseste pe pamant.

johnny-depp-the-lone-ranger2

Mmebrii echipei incep sa excalme “’Woah, woah, woah!”, participand neputinciosi la incident, iar o voce se aude indemnandu-i pe toti sa stea de-o parte si sa-i lase pe medici sa-si faca treaba.

Camera se muta apoi pe Johnny Depp, care pare intr-o forma extraordinar de buna, luand in calcul cele intamplate. In plus, are si puterea de a face o gluma in timpul unei discutii pe care o poarta cu regizorul filmului.

johnny-depp-the-lone-ranger3

Desi este pentru prima oara cand publicul poate vedea exact felul in care incidentul a avut loc, Johnny Depp a vorbit acum cateva luni despre accidentul desfasurat pe platourile de filmare ale peliculei “The Lone Ranger”, in cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui David Letterman.

“A existat un moment in care filmarile s-au transformat in ceva neplacut. Caii alergasera toata ziua si nu pareau deloc epuizati ori dornici sa incetineasca galopul. Calul meu a decis sa sara peste cateva obstacole in desert, dar bineinteles ca habar nu avea ca saua mea era una falsa pentru un mai bun efect vizual. Tot ce stiu este ca m-am trezit la pamant si am vazut niste picioare musculoase de armasar indreptandu-se grabite spre mine”, a povestit atunci actorul.

Scrie un comentariu