News

Johnny Depp a parasit-o pe Vanessa Paradis pentru o blonda bisexuala!

Scris de Christian Stan

Johnny Depp se pare ca s-a indragostit pana peste cap de actrita Amber Heard, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor la „The Rum Diary”. De cand vestea despartirii de Vanessa Paradis a fost confirmata oficial, cei doi nu se mai ascund, iar actrita il viziteaza acum frecvent pe Johnny Depp pe platourile de filmare.

Johnny Depp a incetat sa mai incerce sa-si salveze relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, intrucat s-a indragostit pana peste cap de blonda fatala Amber Heard, care a declarat public ca este bisexuala.

Amber si Johnny s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula „The Rum Diary”, iar o perioada relatia lor a fost tinuta ascunsa de ochii presei.

Publicistul actorului a confirmat la inceputul saptamanii despartirea de Vanessa Paradis, astfel ca acum Amber si Johnny nu se mai ascund. Actrita il viziteaza acum pe Depp pe platourile de filmare din Mexic ale peliculei „The Lone Ranger”.

„Johnny este un barbat adorabil, enigmatic si un adevarat artist. Este foarte inteligent si foarte sensibil”, a declarat Amber Heard dupa ce a jucat alaturi de Depp in „The Rum Diary”.

Scrie un comentariu