Stiri externe

In ciuda scandalului gay, John Travolta si sotia lui zambesc si se afiseaza impreuna!

Scris de Christian Stan

Tabloidul american The National Enquirer a pus paie pe foc in toata actiunea de a-l demasca pe John Travolta ca fiind gay publicand o serie de fotografii in care acesta apare alaturi de Doug Gotterba, barbatul cu care John a avut o relatie vreme de sase ani. La doar cateva zile dupa aparitia fotografiilor, John Travolta si sotia lui Kelly Preston au fost tot un zambet la un eveniment public desfasurat duminica seara.

john-travolta-pp

John Travolta si sotia lui Kelly Preston au facut front comun aseara, la un eveniment prin care Biserica Scientologica a celebrat 45 de ani de la infiintare. Cei doi s-au afisat impreuna, s-au tinut de mana si au zambit toata seara la gala desfasurata la Los Angeles, iar aparitia lor publica vine la doar trei zile dupa ce revista The National Enquirer publica un articol detaliat, cu multe fotografii, despre relatia gay a lui Travolta cu pilotul Doug Gotterba.

Anul trecut, cinci barbati au iesit cu acuzatii de hartuire sexuala la adresa lui Travolta, iar doua procese sunt pe rol in acest sens. Acum, revista The National Enquirer arunca o noua bomba si publica povestea unei relatii de sase ani, petrecuta in anii ’80, intre Travolta si piltoul lui Doug Gotterba.

Doug Gotterba intentioneaza acum sa publice o carte biografica cu detalii sordide despre relatia lor de amor si a facut publice cateva fotografii intime cu el si Travolta.

Povestea este sustinuta de fostul iubit al lui Gotterba si de Joan Edwards, asistenta lui Travolta, care a lucrat pentru el intre 1978 si 1994.

“Bineinteles ca am stiut ca este gay, insa nu m-a deranjat niciodata. Gotterba a inceput sa lucreze cu John la inceputul lui 1981. Inca sunt buni prieteni”, declara Joan Edwards.

Scrie un comentariu