News Style Radar

John Galliano, primul interviu la doi ani dupa ce a fost concediat de Christian Dior!

Scris de Administrator

Celebrul designer john Galliano a recunoscut ca a fost dependent de alcool si medicamente pe baza de prescriptie medicala si ca ajunsese sa ii fei teama ca va ajunge intr-un spital de nebuni ori la doi metri sub pamant.

john-galliano-vanity-fair4

La doi ani dupa ce a fost demis din functia de designer oficial al casei Dior pe fondul unor acuzatii antisemite, John Galliano a acordat un interviu in exclusivitate ce va aparea in numarul din luna iulie al revistei Vanity Fair.

Una dintre declaratiile sale socante este cea conform careia traia intr-un “balon de protectie” si nici macar nu stia cum sa foloseasca un bancomat.

Descriindu-si declinul transformat treptat in dependenta, spune ca a consumat prima oara alcool pentru a putea iesi din lumea Dior si pentru a se putea odihni dupa munca asidua pe care o depunea.

john-galliano-vanity-fair

Marturiseste apoi ca se baza atat de mult pe alcool pentru a-si putea crea o viata in afara job-ului incat a scapat de sub control si ajunsese un sclav al acestuia.

A descoperit ulterior medicamentele pe baza de prescriptie medicala la care apela pentru a putea dormi, insa a inceput sa ia din ce in ce mai multe fiindca nu se putea opri din tremurat.

“Aveam aceste sticle imense de bautura pe care oamenii mi le cumparau. Spre final, beam orice imi pica in mana. Vodka sau vodka-tonic, Vin, crezand ca aceasta ma ajuta sa dorm. Aveam o multime de voci in minte care nu se opreau din a pune intrebari”, a declarat Galliano pentru Vanity Fair.

john-galliano-vanity-fair1

Designer-ul recunoaste ca aceste dependente i-au acaparat viata si l-au pus in situatii extrem de jenante si dificile. Prietenii au incercat sa intervina, insa cand Bernard Arnault (presedinte LVMH, compania ce detinte Christian Dior) i-a spus ca ar putea sa moara daca nu-si pune ordine in viata, Galliano a reactionat smulgandu-si tricoul pentru a-i arata acestuia ca are un corp tonifiat ce nu ar putea vreodata apartine unui alcoolic.

John Galliano a mai dezvaluit faptul ca acesta este primul intreviu pe care il da treaz, avand in vedere ca a renuntat la alcool in urma cu mai bine de doi ani.

Referitor la acuzatiile anti-semite care i-au adus concedierea de la Dior, designer-ul a marturisit ca a vomitat in momentul in care a vazut inregistrarea video a nefericitului moment.

john-galliano-vanity-fair2

“Este cel mai rau lucru pe care l-am spus in viata mea, insa nu am vorbit serios. Am incercat sa-mi dau seama de ce toata furia mea a fost canalizata in acea directie. Acum realizez ca eram atat de nervos si nefericit cu mine insumi incat am spus pur si simplu cel mai urat lucru posibil”, a declarat el.

Spune ca nu ii uraste pe evrei si ca singurii vinovati pentru ceea ce s-a intamplat sunt alcoolul si pastilele consumate in exces.

In ultimii doi ani, Galliano a stat departe de alcool, a participat la intalniri cu lideri ai comunitatilor evreiesti si a ajuns la concluzia ca tot ceea ce s-a intamplat a fost spre binele sau.

Scrie un comentariu